ukenru
novi-pidrozdili-armiyi-rf-mayut-40-neboyezdatnoyi-tekhniki-gur

Нові підрозділи армії рф мають 40% небоєздатної техніки – ГУР

 • 89958 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Приблизно 40% військової техніки, якою оснащують нові підрозділи російської армії, є небоєздатною. Про це повідомив представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький, передає УНН.

Деталі

Зазнаючи військових невдач та катастрофічних втрат особового складу і техніки, росія намагається створювати нові військові частини. Як зазначили в ГУР, новий армійський корпус ворог зможе сформувати лише до кінця листопада.

Цитата

“Історія з третім армійським корпусом розтягнеться до листопада. Проблема – людський ресурс. Укомплектування спеціалістами. Щоб підготувати нормального спеціаліста потрібно 3-4 місяці. Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням. Вся новітня техніка була на озброєнні тих батальйонно-тактичних груп, які заходили на нашу територію в лютому-березні. Зараз ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащуються ще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання й арсеналів та поступають у війська. За нашими оцінками 40% бойової техніки не боєздатна. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу”, – цитує Скібіцького ГУР.

Доповнення

За даними Інституту вивчення війни, в росії просувають брехливі наративи для переконання населення в тому, що контрнаступ ЗСУ на півдні України нібито зазнає невдачі.

Українські Національні Новини

Війна