ukenru
nove-zhittya-yaki-multfilmi-stanut-filmami-u-2019-rotsi

Нове життя: які мультфільми стануть фільмами у 2019 році

 • 42428 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. "Дісней" вирішив вдихнути нове життя та зняти римейки на найвідоміші мультфільми минулого сторіччя. УНН зробив підбірку мультиків, які перетворяться на повнометражне кіно.

У 2019 році на великих екранах світ побачать вже не мультики, а фільми: "Дамбо", "Аладін" та "Король лев".

Дамбо

Мультик про незвичайне слоненя з величезними вухами з’явився на світ ще у 1941 році. Крім того, Волт Дісней довгий час не хотів знімати цю стрічку. Але сценаристи кожен день залишали на столі великого мультиплікатора шматочок сценарію до тих пір, доки Дісней не прибіг до них з питанням "А що буде далі"? У 2019 році картина, знята по мотивах мультика, побачить світ 27 березня.

Як і 80 років тому картина розповідає про маленького слоненя з цирку. В нього надвеликі вуха, завдяки яким він може літати. Але дізнавшись про це власник цирку бажає на цьому заробити та дозволяє зробити з нього зірку нового грандіозного розважального шоу "Казкова країна". Але чи потрібно це маленькому Дамбо?

Ностальгію викликає сцена з трейлеру до фільму, де Дамбо з кумедно розмальованою мордочкою виходить на арену і чіпляється через свої величезні вуха, після чого глядачі починають сміятися над слонятком.

Режисером нового "Дамбо" став видатний Тім Бертон. Він є автором картин "Едвард руки-ножиці", "Аліса у країні чудес", "Свіні Тодд" та інші. Режисер відомий за своїм похмурим та химерним стилем, що не заважає йому знімати дитячі історії, роблячи їх на "дорослий" лад. Також, у фільмі зіграли такі актори як Колін Фарел, Денні ДеВіто, Єва Грін. Композитор – Дені Ельфман.

Аладін

Казка про дрібного крадія Аладіна вийде у світ 22 травня 2019 року. Це через 27 років після появи повнометражного мультика. Фільм, як багато робіт Діснея, буде у форматі мюзиклу. Сюжет розповідає про Аладіна, який хотів стати принцом, щоб одружитися з принцесою Жасмін. Тим часом візир Джахар намагається здобути чарівну лампу з печери чудес, щоб отримати владу у місті Аграба. Але увійти в печеру і забрати лампу може лише Аладін.

Над фільмом працював режисер фільмів "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш" та "Шерлок Шолмс" людина з "гангстерською" репутацією Гай Річі. Також сюрпризом для прихильників Аладіна стало те, що Джина зіграє Вілл Сміт. Нещодавно в інстаграмі зірки з’явилося його фото в образі Джина. У фільмі він має бути синього кольору, крім того, половину екранного часу Джин буде промальований комп’ютерною графікою.

Для актора Мена Массуда роль Аладіна стане дебютною у кіно. Так само як і для Наомі Скотт, яка зіграла Принцесу Жасмін.

Король лев

Довше від усіх доведеться чекати екранізацію легендарного "Короля лева". Прем’єра відбудеться 18 червня 2019 року. Трейлер до фільму став найпопулярнішим на ютуб-каналі Дісней: за першу добу він зібрав 224 млн переглядів. На перших секундах тизеру Муфаса розповідає левенятку Симбі про межі свого королівства, після чого йде легендарна сцена, коли шаман Рафікі під пісню Circle of Life підносить маленького Сімбу до сонця перед усіма тваринами в царстві Муфаси. Не зважаючи на таку схожість сцен у тизері з мультиком творці фільму обіцяють, що у картині будуть речі, які виявляться новими. Але картина як і 25 років тому розказує про маленького левеня, який залишився без батька. Але питання у тому, які саме пригоди йому доведеться пройти перш ніж він стане Королем всіх звірів савани. Творці фільму, щоб показати велику кількість тварин у савані використали CGI-графіку разом із відзнятими кадрами.

Режисер фільму Джон Фавро до цього працював над картинами "Залізна людина", "Месники", "Дитинство Шелдона" та "Книга Джунглів". Як і в оригінальній картині над музичним супроводом працював Ханс Цимер.

Сімбу озвучив актор Дональд Гловер, Муфасу – Джейм Ерл Джонс. Голосом співачки Бейонсе заговорила подруга Сімби Нала, а Сет Роган озвучив Пумбу.

Українські Національні Новини

Культура