ukenru
novak-ochikuyemo-scho-za-dva-misyatsi-zapratsyuye-sistema-elektronnoyi-perevirki-deklaratsiy

Новак: очікуємо, що за два місяці запрацює система електронної перевірки декларацій

 • 11923 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Виконуюча обов’язки керівника НАЗК Наталія Новак сказала, що можливо за два місяці запрацює система електронної перевірки декларацій. Про це вона повідомила сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Справа в тому, що дуже багато було ручної роботи при перевірці декларацій. А зараз, коли на законодавчому рівні отриманий доступ до реєстрів, ми повинні створити систему, яка б дала можливість автоматично при перевірці декларацій підтягувати всі реєстри", - сказала Новак.

За її словами це не лише політичне питання, а й питання технічне. Якщо реєстри будуть об’єднані, то НАЗК працюватиме ефективніше.

"Ми цю проблему знаємо, ми будемо її вирішувати найближчим часом. Чим швидше, тим краще. Можливо за два місяці це запрацює. Ми будемо робити все можливе. Є технічні завдання і через них не можна перестрибнути", - сказала Новак.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції зобов’язало голів Держспецзв’язку та Держенергоефективності усунути порушення антикорупційного законодавства.

Українські Національні Новини

Політика