ukenru
novachok-upl-z-rakhunkom-51-rozgromiv-fk-zirka

Новачок УПЛ з рахунком 5:1 розгромив ФК Зірка

 • 14400 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Перший навчально-тренувальний збір в рамках підготовки до чемпіонату Прем’єр-Ліги рівненський "Верес" завершував контрольним поєдинком проти клубу УПЛ "Зірки" з Кропивницького. Про це повідомляє прес-служба рівненської команди, передає УНН.

Перший тайм вийшов бідним на події і завершився без взяттів воріт. А от після відпочинку відбувся справжній голепад. Рівняни першими пропустили, але проявили волю до перемоги, забивши п’ять голів у відповідь – 5:1.

За переможців дублем відзначився Степанюк, також забивали Є.Пасіч, Котляр і Г.Пасіч.

"Результат на цьому етапі підготовки – неважливий. Головне, аби команда розуміла і виконувала завдання на гру, які ставить тренерський штаб. Тому, якби ми програвали на зборах, чи грали б унічию – це не було б трагедією. Особисто в мене до хлопців було багато зауважень по грі. Особливо у матчі проти "Руха". Сьогоднішня гра продемонструвала, що певні зрушення вже є.Сподіваюся, що лише додаватимемо у майбутньому", - розповів тренер переможців Юрій Вірт.

Додамо, що на першому зборі підопічні Ю.Вірта провели ще два матчі. Рівненський колектив раніше обіграв першоліговий "Миколаїв" - 4:1 та "Рух" - 1:0.

Українські Національні Новини

Спорт