ukenru
nmt-2023-zyavivsya-demonstratsiyniy-variant-zavdan-z-matematiki

НМТ-2023: з’явився демонстраційний варіант завдань з математики

 • 1682485 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Майбутні вступники мають можливість потренуватися зі складанням обов'язкового предмета НМТ ー математики. Демонстраційний тест вже доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет у Telegram, передає УНН.

Деталі

Демонстраційний тест доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням.

Зазначається, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від реального НМТ, але структура, типи завдань і тривалість їхнього виконання відповідають вступному тесту.

Шкарлет наголосив, що під час складання тесту у спеціальних екзаменаційних центрах учасники НМТ зможуть користуватися довідковими матеріалами.

Крім цього демонстраційний варіант тесту з математики можна завантажити на комп’ютер або планшет.

Раніше

Український центр оцінювання якості освіти задля ознайомлення вступників із завданнями цьогорічного національного мультипредметного тесту (НМТ) розмістив тренувальні матеріали з усіх навчальних предметів, зокрема - демонстраційний тест з української мови.

Доповнення

Інші демонстраційні варіанти тестів вступного випробування будуть оприлюднені не пізніше травня 2023 року.

Нагадаємо 

У 2023 році учні 11-х класів звільняються від складання ДПА, вступники складатимуть національний мультипредметний тест (НМТ), що заміняє ЗНО.

Українські Національні Новини

Суспільство