ukenru
nizhnya-palata-parlamentu-niderlandiv-ratifikuvala-ugodu-pro-asotsiatsiyu-z-ukrayinoyu-dopovneno

Нижня палата парламенту Нідерландів ратифікувала Угоду про асоціацію з Україною (доповнено)

 • 13342 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Нижня палата парламенту Нідерландів ратифікувала Угоду про асоціацію Україна-ЄС. Про це перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Нижня палата парламенту Нідерландів ратифікувала Угоду про асоціацію. Вітаю всіх, хто за це боровся. Тепер ще — сенат”, — написала І.Геращенко.

Цю інформацію підтвердив і брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк.

the Dutch house of representatives voted in favour of the ratification of the #Ukraine association agreement. vote in the senate remains

— Rikard Jozwiak (@RikardJozwiak) 23 лютого 2017 р.

“Голландська палата представників проголосувала за ратифікацію угоди про асоціацію #Ukraine. Голосування в сенаті попереду”, — написав у своєму Twitter Р.Йозвяк.

Раніше Єврорада узгодила рішення для завершення ратифікації УА між Україною та ЄС.

Нагадаємо, парламенту Нідерландів знадобиться кілька тижнів на ухвалення рішення щодо України.

Нідерланди є єдиною державою ЄС, що ще не ратифікувала угоду щодо більш тісної політичної, безпекової та торгової співпраці з Києвом після референдуму в квітні, на якому нідерландці більшістю голосів проголосували проти Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Саме для усунення занепокоєнь Нідерландів щодо Угоди лідери ЄС 15 грудня ухвалили рішення щодо України.

Українські Національні Новини

Політика