niyakikh-uspikhiv-u-rf-nemaye-danilov-pro-velikiy-nastup

Ніяких успіхів у рф немає: Данілов про "великий наступ"

 • 422293 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Російські загарбники не мають ніяких успіхів у «великому наступі» на східному фронті. Про це заявив Секретар Ради Національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Справа в тому, що словосполучення «великий наступ» – воно згасло. «Великий наступ», який вони планували по їх задуму триває 8-10 день, ніяких успіхів немає. Сьогодні є п’ять напрямків, на яких вони роблять спроби атакувати, але наші бійці, наші Збройні сили представники всього сектору безпеки й оборони мужньо боронять нашу державу», - розповів Данілов.

Окрім того, він повідомив, що Україна піде в наступ тільки після того, як відповідне рішення прийме Президент України на засіданні Ставки верховного головнокомандувача.

«Наступ буде відбуватися тоді, коли на Ставці верховного головнокомандувача Президентом буде прийнято рішення по тих матеріалах, доповідях наших військових та розвідки. Рішення, коли робити наступ на тому чи іншому напрямку, буде приймати Ставка…», - розповів Данілов.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Зокрема, обговорювалося питання наступу росії.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що російським окупантам не вистачає вільних резервів, щоб збільшити масштаб або інтенсивність атак в Луганській області.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ніяких успіхів у рф немає: Данілов про "великий наступ"

     • 422293 переглядiв

    Вчені ЄС вперше в 2023 році помітили пил із Сахари в Європі

     • 516910 переглядiв