ukenru
nimtsi-u-rezultativniy-gri-peremogli-avstraliyu-na-starti-kubka-konfederatsiy

Німці у результативній грі перемогли Австралію на старті Кубка Конфедерацій

 • 20409 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Німеччина в Сочі обіграла Австралію у наразі найбільш результативному матчі на "турнірі чемпіонів" – Кубок Конфедерацій-2017, передає УНН з посиланням на сайт ФІФА.

Збірні Австралії та Німеччині видали яскравий і поки найрезультативніший матч на Кубку Конфедерацій-2017. Ларс Штіндль відкрив рахунок в самому дебюті зустрічі, а капітан німців Юліан Дракслер реалізував пенальті в кінці першого тайму.

У складі "соккеруз" відзначилися Томмі Рогіч і Томі Юрич, перемогу німцям приніс гол Леона Горецьки – 3:2.

Капітан "бундестім" Ю.Дракслер, котрий визнаний кращим гравцем зустрічі, сказав, що команда наразі не до кінця зіграна: "У нас багато нових хлопців в команді, і потрібно трохи більше часу, щоб домогтися взаєморозуміння на полі, особливо що стосується гри в обороні. Вважаю, що для першої гри ми показали цілком якісний рівень футболу".

Примітно, що 4-й раз Німеччина грала з Австралією в рамках турніру ФІФА, і в 4-й раз здобула перемогу. У кожному з цих матчів німці забивали як мінімум 3 м'ячі.

 

Зауважимо, що перемога дозволила Німеччині наздогнати за очками Чилі, але чилійці, які виграли вчора у Камеруну (2:0) залишилися вищими в таблиці завдяки різниці забитих і пропущених м'ячів.

Українські Національні Новини

Спорт