ukenru
nimetskiy-ultrapraviy-politik-priynyav-islam

Німецький ультраправий політик прийняв іслам

 • 11420 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Член націоналістичної право-популістської партії "Альтернатива для Німеччини" Артур Вагнер прийняв іслам. Про це повідомляє Local, передає УНН.

А.Вагнер до недавнього часу був членом парламентського комітету Бранденбурга. Він заявив, що перехід до ісламу “є його приватною справою” і відмовився від подальших коментарів.

Як зазначає видання, такий вчинок виглядає нелогічним, оскільки ще минулого літа А.Вагнер звинувачував канцлера Ангелу Меркель у том, що вона припустилася “величезної помилки”, відкривши кордони Німеччини біженцям.

У той же час А.Вагнер відомий у рідному місті Фалькензе своєю допомогою біженцям в інтегруванні в німецьке суспільство.

Відповідно до позицій партії, поширення ісламу в Німеччині становить небезпеку для суспільного миру. Однак зазначається, що немає жодних проблем щодо того, що Вагнер став мусульманином.

“Релігія — приватна справа. Ми за свободу віросповідання, як це зазначено в конституції”, - повідомили у прес-службі партії.

Також у партії підтвердили, що А.Вагнер більше не належить до виконавчого комітету, він нещодавно вийшов з комітету “з особистих причин”.

Як повідомляв УНН, британська співачка, яка долучилась до "ІД", загинула в Сирії.

Українські Національні Новини

Новини Світу