ukenru
nimetskim-futbolnim-khuliganam-radyat-ne-yikhati-do-rf-na-chs-2018

Німецьким футбольним хуліганам радять не їхати до РФ на ЧС-2018

 • 10293 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Поліція федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія в Німеччині рекомендувала німецьким футбольним хуліганам не їхати до Росії для відвідування чемпіонату світу з футболу, який пройде у РФ з 14 червня по 15 липня. Про це УНН повідомляє з посиланням на Deutsche Welle.

За даними місцевих ЗМІ, превентивні бесіди були проведені з 105 футбольними фанатами, які, на думку поліцейських, можуть становити загрозу для громадської безпеки. Ще сімом заборонили виїзд з ФРН.

"Поліцейські заходи вживаються з урахуванням кожного конкретного випадку, оцінки ситуації та в контексті всіх наявних правових варіантів", - пояснив представник земельного МВС Херберт Ройль.

Очільник філії профспілки поліцейських ФРН в Північному Рейні-Вестфалії Еріх Реттінгхаус, своєю чергою, заявив, що сутички з російськими футбольними правопорушниками можуть бути небезпечні. "Хулігани зі Східної Європи - зовсім іншого калібру, вони потенційно вкрай схильні до насильства", - додав він.

"Наприклад, вони використовують піротехніку - по суті, це невеликі ручні гранати", - зазначив Реттінгхаус.

Нагадаємо, міністерство закордонних справ Польщі попередило про терористичну загрозу в Росії, особливо на період проведення чемпіонату світу з футболу.

Українські Національні Новини

Новини Світу