nimechchyna-hotuietsia-do-vsikh-variantiv-rezultativ-vyboriv-u-ssha-sholts-uzhe-kilka-raziv-zustrichavsia-z-harris

Німеччина готується до всіх варіантів результатів виборів у США. Шольц уже кілька разів зустрічався з Гарріс

 • 12866 переглядiв

Уряд Німеччини готується до різних результатів виборів у США після заяви Байдена про зняття кандидатури. Канцлер Шольц вже кілька разів зустрічався з Камалою Гарріс, яка може стати кандидатом від демократів.

В уряді Німеччини готуються "до всіх можливих варіантів" закінчення президентських виборів у США. Про це заявила заступниця прессекретаря уряду Крістіана Гоффманн, повідомляє УНН із посиланням на Bild.

Деталі

Після того, як Джо Байден заявив про зняття своєї кандидатури, поки що неясно, хто представлятиме на виборах Демократичну партію. Судячи з усього, претенденткою від демократів стане Камала Гарріс, проте офіційно про це ще не повідомлялося.

В уряді Німеччини повідомили, що готуються "до всіх можливих варіантів" результатів президентських виборів.

Канцлер Олаф Шольц, як зазначається, вже кілька разів зустрічався з Гарріс.

Шольц, як повідомляється, відгукується про неї як про "досвідчену і компетентну політикиню".

Доповнення

Після того, як Джо Байден відмовився від участі в президентській кампанії та підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс, донори Демократичної партії встигли лише за півдня передати більш ніж 27 млн доларів на користь нової кандидатки на президентський пост у США.

Reuters писало, що кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп спробує показати виборцям, що його ймовірна нова суперниця, віцепрезидентка Камала Гарріс, доклала руку до двох проблем, які він буде використовувати для перемоги в листопаді: імміграції та вартості життя. 

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі