nimechchina-gotuye-noviy-paket-viyskovoyi-dopomogi-dlya-ukrayini-zmi-diznalisya-detali

Німеччина готує новий пакет військової допомоги для України: ЗМІ дізналися деталі

 • 554447 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Німеччина збирається поставити Україні більше зброї та боєприпасів. Про це повідомили у вівторок німецькі ЗМІ, у тому числі Die Zeit і Die Welt, з посиланням на урядові кола, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, ідеться про пакет на майже 700 мільйонів євро. Про це заявили у понеділок на полях саміту НАТО в столиці Литви Вільнюсі урядові кола.

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус, як зазначається, хоче оголосити про пакет підтримки на саміті НАТО у Вільнюсі.

Журналіст Ганс фон дер Бурхард повідомив у Twitter, що Пісторіус приєднався до журналістів на борту літака канцлера Німеччини Олафа Шольца, щоб розповісти про новий пакет військової допомоги Україні, який Німеччина оприлюднить на саміті НАТО.

Наразі канцлер Німеччини Олаф Шольц уже прилетів на саміт НАТО у Вільнюсі, повідомив журналіст.

Defense Minister Boris Pistorius joined journalists on board of Scholz’s plane to speak about a new military aid package for Ukraine that Germany will unveil at NATO summit.

The package is worth nearly €700 million, according to a German official. Will post more details soon. pic.twitter.com/kF7AEAtaPu

— Hans von der Burchard (@vonderburchard) July 11, 2023

German Chancellor Olaf Scholz arrives at NATO summit in Vilnius, Lithuania pic.twitter.com/M3r3XKMwH5

— Hans von der Burchard (@vonderburchard) July 11, 2023

Доповнення

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав уряд Німеччини відмовитися від блокування швидкого приєднання України до НАТО.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Елтон Джон попрощався зі сценою: "Я намагаюся усвідомити це"

     • 777595 переглядiв