ukenru
niderlandi-vvazhayut-turetski-sanktsiyi-ne-nadto-shkidlivimi

Нідерланди вважають турецькі санкції "не надто шкідливими"

 • 8997 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Прем'єр Нідерландів Марк Рютте назвав призупинення дипломатичних контактів з Туреччиною "не надто шкідливими" санкціями, передає УНН з посиланням на Reuters.

Уряд Нідерландів відреагував на турецькі санкції, які були запроваджені через дипломатичний конфлікт між країнами. Прем'єр-міністр М.Рютте у вівторок 14 березня, назвав такі турецькі санкції, які полягають у призупиненні дипломатичних контактів між країнами, "не надто шкідливими" для Нідерландів.

"З іншого боку, я, як і раніше, вважаю дивним, що Туреччина говорить про санкції, коли ви бачите, що у нас є причини бути дуже сердитими через те, що сталося цими вихідними", - заявив М.Рютте.

Нагадаємо, Р.Ердоган назвав голландців “залишками нацистів” і “фашистами”, коли влада Нідерландів заборонила посадку в Роттердамі літака глави турецького МЗС Мевлюта Чавушоглу.

Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте назвав ці слова Р.Ердогана “божевільним коментарем”.

Раніше Р.Ердоган звинуватив владу Німеччини у використанні “нацистських методів”. Це сталося після того, як у трьох містах ФРН були скасовані агітаційні зустрічі міністрів уряду Туреччини з діаспорою, пов’язані з майбутнім референдумом щодо внесення змін до турецької Конституції.

Українські Національні Новини

Політика