nichna-ataka-dronamy-na-odeshchyni-vluchannia-u-zakonservovanu-budivliu-obiekta-infrastruktury-poshkodzheno-bahatopoverkhivku-syly-oborony-pivdnia

Нічна атака дронами: на Одещині влучання у законсервовану будівлю об'єкта інфраструктури, пошкоджено багатоповерхівку - Сили оборони Півдня

 • 30445 переглядiв

Атака російських безпілотників на південь України; збито 14 безпілотників, пошкодження в Одесі, але жертв серед цивільного населення немає.

Російські війська вночі спрямували дронову атаку на південь України, збито 14 дронів, 10 з них - в Одеській області. В Одеському районі сталося влучання в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури, а в Одесі уламками збитого безпілотника пошкоджено багатоповерхівку, повідомили у Силах оборони півдня України, пише УНН.

Деталі

Ворог продовжує терор мирних українців. Цієї ночі спрямував по півдню України чергову дронову атаку. Переважна більшість ворожих БпЛА типу "Shahed-131/136" заходила на удар з напрямку тимчасово окупованого Криму", - повідомили Сили оборони півдня України у Telegram.

Як зазначається, 14 дронів-камікадзе знищено: 1 на Херсонщині, 3 на Миколаївщині, 10 на Одещині.

"В Одеському районі сталося влучання в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури. А в Одесі уламками збитого безпілотника пошкоджено багатоповерхівку. Виникла пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС. Постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано", - вказали у Силах оборони Півдня.

Пожежу в одеській багатоповерхівці ліквідовано - міськрада29.12.23, 07:45

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака рф на Львів: є загиблий, троє поранених

     • 31122 переглядiв

    У Львові пролунали повторні вибухи - Садовий

     • 37375 переглядiв

    росіяни обстріляли Запоріжжя - міськрада

     • 30892 переглядiв