ukenru
nevidomi-napali-na-yuvelirniy-magazin-u-khersoni-ta-spalili-avtivku

Невідомі напали на ювелірний магазин у Херсоні та спалили автівку

 • 12870 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Декілька чоловіків у масках скоїли розбійний напад на ювелірний магазин у торгово-розважальному центрі Херсона. Про це повідомила прес-служба Нацполіції, передає УНН.

"Ввечері до центру "102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що на ювелірний магазин у торговельно-розважальному центрі Херсона скоєно розбійний напад. Поліцейські встановили, що у магазин увірвалися декілька чоловіків у масках. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, зловмисники заволоділи ювелірними виробами. Ніхто із громадян не постраждав. Після вчинення злочину підозрювані втекли на автомобілі невідомої марки", – йдеться в повідомленні поліції.

На території Херсонської області та трьох сусідніх областей ввели оперативний план перехоплення. Триває спецоперація із затримання зловмисників.

Перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook повідомив, що озброєний розбійний напад був скоєний на ювелірний магазин, розташований в ТРЦ "Фабрика".

"При спробі затримання працівниками поліції, які були підняті по тривозі, злочинці здійснили збройний спротив, спалили одну зі своїх автівок та зникли. За наказом голови Нацполіції Сергія Князєва в Херсонській та суміжних областях введений оперативний план "Сирена" по розшуку та затриманню автомобіля, на якому втекли озброєні злочинці після скоєння розбійного нападу", – повідомив Аброськін.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України.

Нагадаємо, група осіб у Броварах Київської області поранила з травматичної зброї та пограбувала водія позашляховика. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП