ukenru
nevdovoleniy-rezultatami-viboriv-cholovik-zaminuvav-viyskove-mistechko

Невдоволений результатами виборів чоловік "замінував" військове містечко

 • 9749 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. У Чернігівській області чоловік, невдоволений результатами виборів, надав поліції неправдиве повідомлення про замінування військового містечка. Про це інформує УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, сигнал до поліції надійшов увечері 23 квітня.

"Нетверезий чоловічий голос із використанням ненормативної лексики повідомив оператору (лінії "102" - ред.), що селище Гончарівське заміновано. Зловмисник дав зрозуміти, що зробив це через невдоволення результатами виборів", - прокоментували у ГУНП.

Оперативники поліції затримали підозрюваного у "мінуванні" в одному з сіл Козелецького району, куди він приїхав провідати родичів.

"Після застілля чоловіка потягло на "подвиги" й він не придумав нічого кращого, як замінувати військове містечко. Зловмисник зізнався у скоєному, в нього вилучено телефон, з якого здійснювався дзвінок", - повідомили в поліцію.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 КК України - завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, по всій території невідомі "замінували" чотири аеропорти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП