ukenru
netvereziy-vodiy-pobiv-patrulnogo-u-kropivnitskomu

Нетверезий водій побив патрульного у Кропивницькому

 • 8084 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. У неділю у Кропивницькому водій у стані сп'яніння наніс тілесні ушкодження інспектору патрульної поліції. Про це повідомила прес-служба Управління патрульної поліції Кропивницького, передає УНН.

"20 травня близько 3-ї години ночі на службовий планшет патрульним надійшло повідомлення про те, що з ресторану по вулиці Велика Перспективна рушає автомобіль Range Rover водій якого перебуває в стані сп’яніння. Екіпаж патрульних зупинив вказане авто по вулиці Чміленка. З автомобіля вийшло шестеро осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Спочатку вони намагались провокувати працівників поліції, потім зачинили авто і почали втікати з місця пригоди", - сказано у повідомлені.

Під час спроби затримати водія, один з його товаришів наніс інспектору тілесні ушкодження.

Після чого інші п’ятеро осіб кинулися в бік поліцейського, тому останній дістав табельну вогнепальну зброю та здійснив постріл угору для виклику допоміжних сил. В результаті, нападника та водія затримано. На місце події було викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу.

Нa водія був склaдено протокол по ч. 1 ст. 130 КУпАП за керування автомобілем у стані сп'яніння.

Попередній діагноз інспектора патрульної поліції – забиття тім'яної частини голови.

Кривднику вручено повідомлення про підозру.

Як повідомляв УНН, 13 травня в столичному ресторані невідомі побили сина народного депутат України Нестора Шуфрича, Олександра.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП