ukenru
netanyakhu-i-putin-zustrinutsya-vpershe-pislya-katastrofi-il-20

Нетаньяху і Путін зустрінуться вперше після катастрофи Іл-20

 • 9096 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним і домовився про зустріч найближчим часом. Про це ізраїльський лідер заявив у неділю на щотижневому засіданні, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Деякий час тому я розмовляв телефоном з Путіним. Ми домовилися про зустріч найближчим часом для продовження важливої координації між арміями наших країн. Ізраїль буде постійно діяти з тим, щоб не дозволити Ірану створити військові бази в Сирії і не допустити передачі Іраном смертоносної зброї руху "Хезболла" в Лівані", - сказав прем'єр, чиї висловлювання розповсюдила його канцелярія.

Про дату майбутньої зустрічі російського та ізраїльського лідерів канцелярія прем'єра поки не повідомляє. Це буде їхня перша зустріч після загибелі російського літака-розвідника Іл-20 над Середземним морем 17 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СК РФ порушив кримінальну справу через збитий російський Іл-20

Нагадаємо, 18 вересня офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков підтвердив, що російський військовий літак Іл-20 був збитий над Середземним морем системою ППО Сирії, оскільки російським літаком прикривалися винищувачі F-16 Ізраїлю.

Українські Національні Новини

Новини Світу