neskinchenna-khvylia-podarunkiv--ofis-henprokurora-vidreahuvav-na-siuzhet-pro-sviatkuvannia-dnia-prokurora-v-kyievi

Нескінченна хвиля подарунків : Офіс Генпрокурора відреагував на сюжет про святкування Дня прокурора в Києві

 • 36141 переглядiв

Генеральний прокурор Андрій Костін розпочав службове розслідування у зв’язку з опублікованим відеосюжетом, на якому видно, як прокурори отримують численні подарунки на своє професійне свято в Києві. В опублікованому відео також фігурує народний депутат Григорій Мамка від забороненої партії "ОПЗЖ".

Генеральний прокурор Андрій  Костін доручив невідкладно провести службове розслідування у  зв’язку з опублікованим відеосюжетом ЗМІ, про те, як співробітники прокуратури відзначали професійне свято. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОГП.

У  зв’язку з опублікованим у медіа відео, Генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу Генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи

 - йдеться в повідомленні.

Контекст

Йдеться про відеосюжет журналіста Михайла Ткача у якому йшлось про, те як працівники прокуратури в Києві відзначали професійне свято. У підписі до публікації зазначено, що журналісти були здивовані нескінченною хвилею подарунків та пакунків на День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

Окрім того, у відеосюжеті було зафіксовано нардепа від забороненої партії ОПЗЖ Григорій Мамку, коло дверей ОГП в День працівників прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці розслідують законність виїзду нардепа Борта за кордон

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі