ukenru
nerealizovaniy-penalti-ne-zavadiv-oleksandriyi-obigrati-mariupol

Нереалізований пенальті не завадив "Олександрії" обіграти "Маріуполь"

 • 12321 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Матчем "Олександрія" – "Маріуполь" продовжився розіграш 13-го туру Української Прем'єр-ліги, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу "Олександрії".

На 27-й хвилині після подачі кутового в бік "Маріуполя" Олексій Биков в штрафному майданчику зіграв рукою - пенальті. Пробивав Дмитро Гречишкін, але Євген Гальчук в лівому нижньому куті відбив м’яч на кутовий - 0:0.

На 32–й хвилині команда Олександра Бабича залишилася у меншості: Олексій Биков в боротьбі з Валерієм Лучкевичем на другому поверсі грубо зіграв головою. Арбітр, не вагаючись, показав гравцю "Маріуполя" червону картку.

Другий тайм більш гостро розпочали маріупольці. На другій хвилині атака лівим флангом майже закінчилася взяттям воріт. Юрій Паньків зіграв надійно.

Відповідь "Олександрії": на 53-й хвилині Денис Безбородько вивів на ударну позицію Лучкевича, але Валерій не влучив у ворота з близької дистанції. Вже за дві хвилини черговий тиск на ворота "Маріуполя" закінчився взяттям воріт: прохід Кирила Ковальця і хороший пас на Дениса Безбородька, який пробив прямо в сітку - 1:0.

57-а хвилина і удар Ковальця низом, прямо з лінії штрафного майданчика в самий кут, зробив рахунок в грі більш комфортним для "Олександрії". На 69-й хвилині, після розіграшу кутового, Віктор Корнієнко забив м'яч у власні ворота - 3:0.

Вже за дві хвилини команда Бабича відіграла один гол: В'ячеслав Чурко після подачі з флангу змінив рахунок гри - 3:1, який став фінальним.

Примітно, що посеред тижня обидва клуби провели матчі 1/8 фіналу Кубка України. "Маріуполь" мінімально обіграв "Олімпік", а "Олександрія" в серії пенальті здолала "Зорю".

Додамо, клуби є сусідами по турнірній таблиці – 23 очки у "Олександрії" (5 місце), "Маріуполь" – 16 балів (6).

Нагадаємо, "Зоря" завдала "Дніпру-1" п'яту поспіль поразку в УПЛ.

Українські Національні Новини

Спорт