ukenru
nepovnolitni-kurili-travku-posered-parku

Неповнолітні курили "травку" посеред парку

 • 8425 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У одному з парків правоохоронці виявили неповнолітніх хлопців, які курили наркотики. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Трьох неповнолітніх, які курили в гідропарку "Топільче", помітив наряд військовослужбовців Національної гвардії. Бійці підійшли до дітей і помітили, що неповнолітні вживають речовину з "бульбулятора". Як стало відомо, це були два рідних брата та їхній товариш.

На місце виїхали правоохоронці, поліцейські розшукали родичів порушників, в їхній присутності провели поверхневий огляд дітей.

У ході розмови стало відомо, що покурити братам запропонував одноліток. Він мав і марихуану, і необхідний для цього пристрій.

Хлопців не затримували, а от сировину вилучили та направили на експертизу. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст. 309 ч. 1(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Правоохоронці з'ясовують, де неповнолітній дістав наркосировину.

Нагадаємо, житель Маріуполя замовляв наркотики через соціальну мережу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП