nenalezhniy-stan-ukrittiv-zvilneniy-kerivnik-dniprovskoyi-rda-babiy-prodovzhuye-pratsyuvati-u-tiy-samiy-administratsiyi

Неналежний стан укриттів: звільнений керівник Дніпровської РДА Бабій продовжує працювати у тій самій адміністрації

 • 564302 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Павло Бабій, колишній тимчасово виконуючий обовʼязки голови Дніпровської РДА у Києві, якого звільнили за розпорядженням Президента Зеленського в кінці червня, зараз обіймає посаду заступника голови держадміністрації Дніпровського району. Про це йдеться на сайті Дніпровської районної державної адміністрації, передає УНН.

Деталі

Згідно з інформацією, опублікованої на офіційному сайті Дніпровської РДА, Павло Бабій обіймав посаду тимчасового виконуючого обов'язки голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з 27 січня 2022 року до 3 липня 2023 року.

Утім, за розпорядженням президента, посадовця було звільнено від тимчасового виконання обов'язків голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації 30 червня. 

Згідно з оновленою інформацією у його досьє, починаючи з 3 липня, він займає посаду заступника голови Дніпровської РДА.

Доповнення

Раніше повідомлялось, що Кабмін підтримав проєкт розпорядження про оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку та начальнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку, за неналежний стан укриттів. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський у четвер, ймовріно, відвідає Болгарію - ЗМІ

     • 518083 переглядiв