nehoda-zalyshyla-bez-svitla-225-naselenykh-punktiv-v-ukraini-dsns

Негода залишила без світла 225 населених пунктів в Україні - ДСНС

 • 29370 переглядiв

В Україні на тлі ускладнення погодних умов без електропостачання залишилися 225 міст, селищ та сіл у п'яти областях, проїзд основними дорогами забезпечено, повідомили у четвер у ДСНС України, пише УНН.

Деталі

За інформацією Укренерго, знеструмлено 225 населених пунктів у 5 областях (Донецька – 154, Дніпропетровська – 38, Харківська – 25, Кіровоградська - 4 та Чернігівська – 4).

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

За інформацією Державного агентства відновлення, проїзд на дорогах загального користування забезпечено.

Доповнення

За прогнозом, удень в Україні сьогодні помірні мокрий сніг та дощ (в південній частині переважно дощ), місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; у північно-східних областях значні опади. На дорогах, крім півдня країни, місцями ожеледиця.

Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у південних, центральних та північно-східних областях пориви 15-20 м/с.

Температура від 1° морозу до 4° тепла, на Закарпатті та у центральних областях 3-8° тепла, у південній частині 8-13° тепла.

На Київщині сьогодні вдень хмарно. Мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура від 1° морозу до 4° тепла, у Києві 0-2° тепла.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф била по Куп'янську, є пошкодження

     • 34525 переглядiв