nehoda-v-ukraini-vodiiv-zaklykaly-buty-uvazhnymy-na-dorohakh

Негода в Україні: водіїв закликали бути уважними на дорогах

 • 22187 переглядiв

У зв'язку з погіршенням погодних умов в Україні Національна поліція закликає водіїв бути обережними та обов'язково дотримуватися заходів безпеки.

Через складні погодні умови, які очікуються вдень на території України, Національна поліція просить водіїв бути уважними на дорогах та дотримуватися правил безпеки, пише УНН.

За прогнозами синоптиків, сьогодні вдень на території України очікуються помірні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, в південній частині переважно дощі. Вночі в Карпатах та на Закарпатті, вдень у північно-східних областях значні опади. На дорогах, крім півдня країни, місцями ожеледиця

- повідомили в Нацполіції.

Деталі

В Києві очікується мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця.

В Нацполіції закликають водіїв не забувати користуватися ременями безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та не здійснювати різких маневрів, не перевищувати швидкість, а також рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Крім того, пішоходів закликали надягати світловідбиваючі елементи, а особливо з настанням сутінок.

Доповнення

Зранку в КМДА повідомляли, що до прибирання снігу в Києві задіяні 303 одиниці техніки "Київавтодору" та 103 одиниці техніки керуючих компаній.

Уточнюється, що дороги, мости, спуски і підйоми очищують від снігу та обробляють протиожеледними засобами. Задіяно 213 працівників (у складі 30 бригад із ручного прибирання) для прибирання вузьких тротуарів, сходів, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту. Доріжки в парках, скверах і зелених зонах звільняють від снігу 667 працівників та 60 одиниць техніки "зеленбудів.

Над очищенням дворів і прибудинкових територій працюють 3056 фахівців керуючих компаній.

Нагадаємо

В Україні на тлі ускладнення погодних умов без електропостачання залишилися 225 міст, селищ та сіл у п'яти областях, проїзд основними дорогами забезпечено.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У київській школі сталась пожежа: що відомо

     • 46355 переглядiв