nehoda-sprychynyla-chyslenni-dtp-ta-zatory-na-dorohakh-odeshchyny

Негода спричинила численні ДТП та затори на дорогах Одещини

 • 28216 переглядiв

В Одеській області через негоду сталося кілька ДТП, внаслідок яких двоє людей отримали поранення. Зокрема перекинулася вантажівка та з'їхав у кювет рейсовий автобус. Рятувальники активно працюють над розчищенням доріг та наданням допомоги транспортним засобам.

На Одещині внаслідок негоди на трасах є кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух. Відомо про двох постраждалих. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що на  трасі Одеса – Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном - водій вантажівки не постраждав. Крім того, на тій трасі біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обленерго готуються до негоди з посиленим режимом роботи

Разом з тим біля села Лиманське Ренійськоі ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.

А біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна – Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. У МВС додають, що ніхто не постраждав.

Доповнення 

Зазначається. що на Одещині рятувальники вже 18 разів залучались до ліквідації наслідків негоди. Зокрема у Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги.

Крім того, наразі робота з прибирання дерев з проїзних частин дороги та приватних домоволодінь. З заметів вилучають автомобільну техніку.

Нагадаємо 

Рух вантажівок на трасах М-15 та М-28 в Одеській області заблоковано через негоду. 12-годинне обмеження введено для прибирання снігу та запобігання аварійним ситуаціям.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Негода спричинила численні ДТП та затори на дорогах Одещини

     • 28216 переглядiв

    Цього тижня Держсекретар США Блінкен відвідає Ізраїль - ЗМІ

     • 40164 переглядiв