nehoda-na-lvivshchyni-bez-svitla-lyshylos-395-naselenykh-punktiv

Негода на Львівщині: без світла лишилось 395 населених пунктів

 • 31366 переглядiв

395 населених пунктів у Львівській області знеструмлено через мокрий сніг; для відновлення електропостачання "Львівобленерго" залучило 507 фахівців та 177 одиниць техніки.

Внаслідок складних погодних умов у Львівської області 395 населених пунктів без електропостачання, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Деталі

Через налипання мокрого снігу на Львівщині без електропостачання залишаються 395 населених пунктів (154 повністю, 241 – частково). Найбільше відключень у Яворівському, Жовківському та Старосамбірському районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода на Прикарпатті: дороги у проїжджому стані, 55 населених пунктів без світла

Зазначається, що над відновленням електропостачання працюють 507 фахівців "Львівобленерго" та залучено 177 одиниць техніки.

Де це дозволяли заходи безпеки, спеціалісти працювали вночі. У випадках, коли живлення зникло через падіння дерев, гілок на лінії електропередач або падіння опор, довелося чекати ранку

 - повідомив Козицький.

Нагадаємо

У районі Карпат, на Волині та Рівненщині очікується сильний сніг. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький закликав жителів перечекати негоду вдома.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі