ukenru
negoda-v-ukrayini-u-dvokh-oblastyakh-obmezheniy-rukh-vantazhivok-pratsyuye-snigopribiralna-tekhnika

Негода в Україні: у двох областях обмежений рух вантажівок, працює снігоприбиральна техніка

 • 12327 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. В Україні станом на 20:00 12 лютого спостерігається снігопад у низці областей, працює снігоприбиральна техніка. У двох областях обмежений рух великогабаритного транспорту. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал ДСНС.

Деталі

Cтаном на 20:00 спостерігається невеликий сніг у Житомирській, Тернопільській, Київській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Чернігівській, Черкаській та Хмельницький областях. У Донецькій області – місцями невеликий сніг з дощем, а у Луганській – дощ.

За інформацією Укравтодору, проїзд по дорогах загального користування забезпечено.

З метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки діють обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту:

- Волинська область - на а/д Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь), Т-03-02 Піща-Козин (ділянка Володимир-Волинський-Павлівка) та Т-03-05 Нововолинськ-Локачі (ділянка Павлівка-Локачі).

- Івано-Франківська область - на а/д Р-24 Татарів-Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия – м. Городенка) та Р-20 Снятин-Тязів (ділянка м. Снятин – м. Городенка).

Підрозділами ДСНС з початку негоди вивільнено зі снігових заметів понад 1 тис. 190 транспортних засобів, у тому числі 49 карет ШМД та 44 автобусів та надано допомогу понад 1 тис. 990 особам.

Доповнення

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого зайшов в західну Україну, охопив більшу територію країни. Складні погодні умови, які спостерігаються на заході, центрі та півночі, характеризуються випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря. 

За даними Укргідрометцентру, місцями намело до 112 см снігу.

Сніжний циклон перемістився південніше: обмеження руху діють у чотирьох областях.

Українські Національні Новини

Суспільство