ukenru
nefodov-zaproponuvav-tender-cherez-prozorro-na-mistse-debativ

Нефьодов запропонував тендер через ProZorro на місце дебатів

 • 9655 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. ProZorro готове до тендеру на місце проведення дебатів кандидатів у президенти. Так перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, підкріпивши свою пропозицію емодзі з посмішкою, прокоментував можливість проведення кандидатами Володимиром Зеленським і Петром Порошенком дебатів на НСК "Олімпійський", передає УНН.

"ProZorro готове до тендеру на проведення дебатів! Нагадаємо, участь у закупівлі можуть взяти як українські, так й іноземні стадіони. А ще тенісні корти, поля для гольфу, волейбольні майданчики, басейни. Ми за чесну конкуренцію!" - вказав Нефьодов.

Пропозиції щодо локації висунули і у Громадянській мережі "ОПОРА".

"Оскільки в адміністрації НСК "Олімпійський" ще достеменно не знають, чи зможуть провести у себе дебати, то ОПОРА запрошує кандидатів у Президенти Владимира Зеленского і Петра Порошенка на іншу локацію. Стадіон заводу "Арсенал" радісно прийме гостей. Чудове розміщення: самісінький центр Києва, поруч парламент, недалеко Адміністрація Президента, метро. Розкіш! Ще й поруч з нашим офісом, звідки спостерігачі зможуть краще пильнувати за ходом дебатів", - зазначили спостерігачі.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію прийняв чинний Глава держави, кандидат у президент Петро Порошенко, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що НСТУ починає перемовини з кандидатами у президенти щодо організації їхніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Речник МВС України Артем Шевченко запевнив, що правоохоронні органи без проблем зможуть забезпечити охорону публічного порядку і безпеку на НСК "Олімпійський" під час проведення дебатів кандидатів у президенти.

У мережі "ОПОРА" прокоментували можливість проведення дебатів на "Олімпійському".

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців. У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня.

Українські Національні Новини

Політика