nebacheniy-dosi-shtorm-prinis-snig-ta-zlivi-v-pivdennu-kaliforniyu-v-oklakhomi-tornado

Небачений досі шторм приніс сніг та зливи в Південну Каліфорнію. В Оклахомі торнадо

 • 1633252 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Холодний фронт, посилений тропічними опадами, приніс рідкісний сніг та зливи у Південну Каліфорнію у вихідні дні, і прогнозується ще більше опадів. Про це пише NBC News, передає УНН.

Деталі

Екстремальна погода наприкінці зими також торкнулася штатів Середнього Заходу та Рівнини. За словами федеральних синоптиків, передній край каліфорнійського шторму продовжує притягувати теплу енергію зіштовхуючись із холодним повітрям.

У неділю Оклахома пройшла хвиля шквального дожу, і повідомлялося про кілька торнадо. Національна служба погоди повідомила про торнадо у районі Шоні, міста на схід від Оклахома-Сіті. Пошкодження будинків, а також вирвані з коренем дерева та обірвані дроти були серед повідомлень про пошкодження.

За даними PowerOutage.us, близько 62 тисяч споживачів комунальних послуг в Оклахомі залишилися без електрики та 40 тисяч людей у Техасі. У Мічигані кількість будинків і підприємств без електрики становить 173 000.

За словами метеорологічної служби, сніг на більшій частині країни, включаючи Тихоокеанський північний захід, Верхній Середній Захід і Північний Схід, ускладнить пересування.

У Каліфорнії суміш відносно теплої атмосферної річки та холодного повітря із затоки Аляска принесла багато снігу. Безпрецедентна кількість снігу була зареєстрована в горах від Сьєрра-Невади. За прогнозами синоптиків, у Каліфорнії та на заході очікуються додаткові шторми із затоки Аляска.

В Аризоні сталося зіткнення за участю близько 15 автомобілів на міжштатній автомагістралі.

Очікується, що фронт, що обрушився на Каліфорнію, переміститься на схід, Середній Захід та Великі озера торкнувшись східного узбережжя новим раундом дощів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росія почала перекачувати казахстанську нафту до Німеччини

     • 990280 переглядiв