ukenru
neadekvatniy-cholovik-u-kharkovi-namagavsya-vkrasti-marshrutku

Неадекватний чоловік у Харкові намагався вкрасти маршрутку

 • 7936 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Поліція Харкова затримала неадекватного чоловіка, який, погрожуючи водієві, намагався угнати маршрутку. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Харківській області, передає УНН.

"Повідомлення про неадекватну поведінку невідомого чоловіка надійшло до поліції 4 червня близько 18.00", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 48-річний харків’янин вибіг на проїжджу частину Олександрівського проспекту перед маршруткою. Після цього чоловік забіг всередину транспортного засобу та почав погрожувати водію.

Чоловіка затримали патрульні поліцейські, які негайно прибули на місце події. Зловмисник не зміг пояснити мотив свого вчинку.

Транспортний засіб повернутий водію.

Слідчими Індустріального відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 289 (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН, в одному з районів міста Дніпро в ніч з 7 на 8 січня, невідомий напав з ножем на таксиста, та заволодів його автомобілем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП