ukenru
ne-zgoden-razumkov-vidreaguvav-na-napis-ze-vbivtsya-konstitutsiyi-na-futbolkakh-shishkina-ta-khmari

Не згоден: Разумков відреагував на напис “Зе - вбивця Конституції” на футболках Шишкіна та Хмари

 • 28281 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не згоден з позицією першого Генпрокурора України Віктора Шишкіна і героя України Степана Хмари, які прийшли на урочисте засідання Ради у футболках із написами: “Зе - вбивця Конституції”. Але в той же час, він вважає, що право на власну думку також закріплено в Конституції, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Я не погоджуюсь з цими виразами, тому що Конституція, її дотримання починається з кожного з нас, всі права закріплені в Конституції. Але в демократичних державах твої права закінчуються рівно там, де починаються права іншого. Я впевнений, що сьогодні влада повинна і буде дотримуватись всіх конституційних норм. А право на думку також закріплено у Конституції, право на висловлення своєї позиції. Але бажано, щоб ця позиція була аргументована”, - зазначив Разумков під час спілкування з журналістами.

Додамо

Під час виступу Президента України Володимира Зеленського в Раді Шишкін та Хмара підвелися зі своїх місць і продемонстрували напис на футболках: “Зе — вбивця Конституції”.

Чи помітив Зеленський ці футболки не відомо, від будь-яких коментарів він утримався.

Нагадаємо

Сьогодні в Україні відзначають 25 річницю прийняття Конституції.

У понеділок з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України відбувається урочисте засідання Верховної Ради.

У Києві з нагоди річниці відбуватимуться святкові заходи.

Українські Національні Новини

Політика