ukenru
ne-zbroya-a-radiostantsiya-v-udo-pokazali-scho-bulo-pid-pidzhakom-okhorontsya-u-vr

Не зброя, а радіостанція: в УДО показали, що було під піджаком охоронця у ВР

 • 22799 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. В Управлінні державної охорони спростували припущення нардепів та користувачів соцмереж, що сьогодні у сесійній залі Верховної Ради перебував озброєний охоронець і показали, що ж насправді було під піджаком військовослужбовця, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби УДО.

В УДО відзначили, що окремі користувачі соціальних мереж зробили припущення, що сьогодні у Верховній Раді України під піджаком військовослужбовця Управління державної охорони була прихована вогнепальна зброя.

"Насправді, до його паску прикріплені радіостанція та передбачений внутрішніми інструкціями турнікет, призначений для зупинки кровотечі", - повідомили в Управлінні.

Нагадаємо, під час пленарного засідання позафракційний народний депутат Сергій Рудик заявив, що на ранковому засіданні керівництво ВР супроводжувала людина зі зброєю. Перший заступник голови ВР Руслан Стефанчук доручив Регламентному комітету ВР розглянути це питання.

Додамо, що на сторінці народного депутата Максима Саврасова були розміщені фотографії охоронця. Нардеп теж зауважив, що чоловік був озброєний.

Українські Національні Новини

Суспільство