ukenru
ne-vzyali-ni-rubizhne-ni-popasnu-golova-luganskoyi-oda-sprostuvav-feyki-minoboroni-rf

"Не взяли ні Рубіжне, ні Попасну": голова Луганської ОДА спростував фейки міноборони рф

 • 182647 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. В Луганській області російським окупантам не вдалося прорватися ні в Рубіжному, ні в Попасній. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата 

"В Рубіжному не прорвалися…як і в Попасній. Не вірте сєпарським писакам", - написав Гайдай.

Деталі 

Також він нагадав, що з перших днів вторгнення, окупанти розпочали полювання на продовольчі склади.

"Супермаркети погоріли внаслідок обстрілів ще у перші дні. Рашисти спеціально знищували точки, де могли зберігатися продукти. Сьогодні вночі орки знищили останній склад. Очевидно, що хтось здає координати подібних об‘єктів. Протягом тижня Нацполіція затримала трьох колаборантів. Ці прогнилі місцеві мешканці наводили вогонь на власні будинки, на своїх земляків", - зазначив Гайдай. 

Також він додав, що як би росіяни не старалися - голоду не буде.

"Цьому карликовому гітлеру не повторити 32-й рік. Наші партнери нас підтримують, ми маємо усе необхідне для мешканців. Харчі тривалого зберігання є у кожному бомбосховищі. Запаси постійно поповнюються. Поки що ми маємо можливість завозити гумдопомогу, сподіваємося, ця можливість не зникне. Адже досі в області залишається близько 70 тисяч людей. І цього я ніяк не можу зрозуміти. Сьогодні з Гірської громади ми вивезли людей похилого віку, які чекали на евакуацію. Чекали. Бо це спецумови. Ви можете самостійно пересуватися, знаєте, де автобуси і все одно не користуєтеся можливістю бути в безпеці. І якщо з харчами більш-менш, то комунікації - це катастрофа. Світло, мобільний зв’язок, газ та воду вже не повернути до багатьох населених пунктів. Ремонти неможливі. Життя у бомбосховищах - це виживання. Холод, хвороби, антисанітарні умови і надія, що укриття витримає приліт", - наголосив Гайдай.

Нагадаємо 

Радник мера Маріуполя оприлюднив відео боїв поза "Азовсталлю", спростувавши повідомлення кадирівців про повний контроль над містом.

Українські Національні Новини

Суспільство