ukenru
ne-mogli-podiliti-nagrabovane-bilya-chornobayivki-buryati-ta-chechentsi-vlashtuvali-perestrilku

Не могли поділити награбоване: біля Чорнобаївки буряти та чеченці влаштували перестрілку

 • 228470 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. В окупованій Киселівці, Чорнобаївська сільська громада Херсонської області, відбулась перестрілка між військовими РФ чеченської та бурятської національності. Як повідомили у Головному управлінні розвідки, окупанти не можуть поділити здобич та не бажають іти в наступ, передає УНН.

Деталі

За даними розвідки, у нічному інциденті відзначились по понад 50 учасників з кожного боку. Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома.

"Причини міжетнічного конфлікту полягають в небажанні бурятів вести наступальні бойові дії та "нерівноправність" умов з чеченцями. Останні взагалі не бувають на передовій, залишаючись в тилу виключно в якості "загороджувальних загонів". Їхнє завдання – спонукати підрозділи окупантів до активних дій. Тобто, відкривати вогонь по тому, хто намагається відступати.

Ще одна причина – нерівномірність розподілу награбованого. Основний "зиск" від мародерства отримують ті ж чеченці", - йдеться у повідомленні.

Додамо

З причини небажання брати участь у наступальних діях виник конфлікт між командирами та особовим складом підрозділів ЗС рф в окупованій Федорівці Запорізької області. Росіяни жаліються місцевим жителям на обман при підписанні контрактів та отриманні згоди на участь у бойових діях, повідомили у розвідці.

З’ясувалось, що російським контрактникам була обіцяна операція за "кримським сценарієм". Тобто, відсутність спротиву з боку України, виділення житла на зайнятих територіях та спокійне проходження служби.

"Побачивши реальну картину, багато росіян відмовилось вести подальшу службу. Це спричинило конфлікт, розбиратися в якому прибули представники ФСБ. Частину військовослужбовців після проведених допитів увезли в невідомому напрямку. До місця несення служби вони не повернулись", - резюмували у ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб змусити наступати на Україну: російські офіцери почали розстрілювати своїх солдат - перехоплення СБУ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП