ukenru
ne-lyshe-korabli-voroha-u-vms-rozpovily-pro-shche-odnu-vazhlyvu-vtratu-rf-u-sevastopoli

Не лише кораблі ворога: у ВМС розповіли про ще одну важливу втрату рф у Севастополі

 • 24104 переглядiв

Речник ВМС України підтвердив, що будівля Севастопольської військово-морської бази, яка відповідає за постачання Чорноморського флоту росії, була серед об'єктів, уражених під час українського ракетного удару по окупованому Криму 24 березня.

Під час атаки Сил оборони Севастополя 24 березня постраждали не лише кораблі ворога. Речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук в ефірі "Ми-Україна" назвав ще один важливий для Чорноморського флоту рф уражений об'єкт, передає УНН.

За словами Плетенчука, йдеться про будівлю військово-морської бази "Севастополь".

"Якщо говорити про ураження об'єктів безпосередньо на території Криму ми можемо констатувати, що серед них була будівля військово-морської бази "Севастополь". Якщо цей об'єкт функціонував відповідно до назви, це буде серйозною втратою для Чорноморського флоту так званої російської федерації. Саме ця структура відповідає за забезпечення ЧФ рф, вирішує багато поточних питань - від палива та провізії до боєкомплектів, озброєння та охорони кораблів. Так, цей об'єкт є дуже серйозним. Зв'язок це теж один з елементів, які вони при цьому можуть втратити", - розповів Плетенчук.

У Криму "Нептуном" уражено захоплений під час окупації корабель "Костянтин Ольшанський" - ВМС ЗСУ26.03.24, 09:39 • [views_0]

Нагадаємо

ВМС ЗСУ дали офіційне підтвердження ураженню чотирьох російських суден під час ракетної атаки ЗСУ по окупованому Криму 24 березня. До раніше підтверджених великих десантних кораблів "Ямал" та "Азов" додалися розвідувальний плавзасіб "Іван Хурс" та плоскодонний десантний корабель "Костянтин Ольшанський".

Антоніна Туманова

Війна