ukenru
ne-dopustiti-znuschan-ta-zberegti-zhittya-ridni-zakhisnikiv-azovstali-u-turechchini-proveli-nizku-vazhlivikh-zustrichey

Не допустити знущань та зберегти життя: рідні захисників "Азовсталі" у Туреччині провели низку важливих зустрічей

 • 130467 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. В Анкарі рідні захисників "Азовсталі" провели низку важливих зустрічей – закликали турецьких чиновників не допустити знущань та знищення наших бійців. Про це зокрема йшлося на зустрічі з радником президента Туреччини Ялчином Топчу, передає УНН.

Деталі

Як стало відомо УНН, сьогодні дружини та матері захисників "Азовсталі" провели дві важливі зустрічі з турецькими чиновниками.

Спершу поспілкувалися із першим заступником голови партії Справедливості та розвитку турецької республіки (правлячої партії країни) Нуманом Куртулмушем.

Також з українками зустрілися голова Українсько-турецької міжпарламентської групи дружби, депутат Великого національного зібрання Туреччини Тугрул Тюркеш та Ялчин Топчу – радник Президента Туреччини Раджепа Ердогана.

Жінки звернулися до чиновників із проханням, щоб турецька сторона стала гарантом поваги до українських захисників Маріуполя та не допустила знущань та знищення наших бійців, які захищали "Азовсталь".

"… просимо про подальші кроки для звільнення наших рідних та збереження їхніх життів", - наголосили українки.

Нагадаємо

Як повідомялв УНН, родичі українських захисників приїхали попросити президента Туреччини Реджепа Ердогана зробити спробу врятувати Маріуполь.

"Ми вважємо, що ніхто крім вас зараз Маріуполю не зможе допомогти", - заявили жінки.

Раніше родичі захисників "Азовсталі" закликали Китай допомогти з екстракцією українських військових.

Українські Національні Новини

Політика