ukenru
nbu-peregovori-pro-novu-programu-spivpratsi-z-mvf-trivayut

НБУ: переговори про нову програму співпраці з МВФ тривають

 • 11549 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Переговори про нову довгострокову програму співпраці Міжнародного валютного фонду з Україною тривають, голова Національного банку України Яків Смолій цього тижня провів і першу зустріч з новою очільницею МВФ Крісталіною Георгієвою. Про це, підбиваючи підсумки за тиждень, повідомили у пресслужбі НБУ у суботу, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місія МВФ буде в Україні протягом наступних кількох тижнів

"Головна подія цього тижня: Яків Смолій провів першу зустріч з новою лідеркою МВФ - переговори про нову довгострокову програму співпраці тривають. Під час Щорічних зборів делегація Національного банку провела низку робочих зустрічей із представниками МВФ, Світового банку, центробанків, інвесторами та партнерами", - вказали у НБУ.

Водночас сам Смолій відзначив у Twitter "важливе досягнення візиту до Вашингтону", процитувавши директора Європейського департаменту МВФ Поула Томсена, який повідомив: "Ми плануємо направити місію до України через пару тижнів, щоб продовжити обговорювати деталі реформ".

Раніше міністр фінансів Оксана Маркарова, яка перебуває разом зі Смолієм у складі української делегації у Вашингтоні, зазначила, що прогрес в переговорах України з МВФ досягається швидше, ніж раніше.

Українські Національні Новини

Політика