ukenru
nbu-noviy-menedzhment-u-privatbanku-rozpochne-robotu-iz-21-grudnya

НБУ: новий менеджмент у ПриватБанку розпочне роботу із 21 грудня

 • 8824 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. У "ПриватБанку" зараз працює транзитна тимчасова адміністрація, а новий менеджмент приступить до роботи в банку з середи, 21 грудня. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав член ради Національного банку Тимофій Мілованов, передає УНН.

"Зараз там (у ПриватБанку - ред.) працює транзитна тимчасово адміністрація і з середи там має бути новий менеджмент. Вони не зупиняють роботу банку. Там є технічна зупинка по розрахункам юр (бридичних - ред.) осіб, для звірки балансу", - написав Т.Мілованов.

Член ради НБУ також нагадав, що Президент вніс закон, який гарантує всім вкладникам держбанків їх вклади.

"Є поодинокі випадки непрацюючих банкоматів, але це не носить системного характеру. Залишаються технічні ризики передачі контролю над ІТ системами розрахунків, включаючи Приват24. Сподіваюсь, що ці ризики будуть повністю зняти після заходу нового менеджменту", - додав він.

Так, 18 грудня Кабінет міністрів України на засіданні розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

Українські Національні Новини

Політика