ukenru
nazvano-regioni-lideri-za-kilkistyu-provadzhen-schodo-porushennya-pravil-vikoristannya-nadr

Названо регіони-лідери за кількістю проваджень щодо порушення правил використання надр

 • 30624 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Протягом січня-квітня 2020 року в Україні найбільше проваджень щодо порушення правил охорони або використання надр було обліковано в Івано-Франківській, Закарпатській та Полтавській областях. Про це у відповіді на інформаційний запит кореспондента УНН повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Так, найбільше проваджень за статтею 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр) було обліковано в Івано-Франківській області – 20, Закарпатській області – 19, Полтавській області - 16 та Чернівецькій області – 14.

Зазначається, що найменше проваджень щодо порушення правил охорони або використання надр було обліковано у Хмельницькій області – 1, Тернопільській та Запорізькій областях - по 2, у Волинській та Рівненській областях - по 3 провадження.

Окрім того, у місті Києві не зафіксовано жодного провадження щодо порушення правил охорони або використання надр.

Додамо, що минулого року найбільше таких проваджень було обліковано в Івано-Франківській області – 296, у Житомирській області – 35 та у Закарпатській – 32. Найменше у Хмельницькій області – 1, у Волинській та Черкаській областях по 3, та у Запорізькій області – 4 провадження.

Нагадаємо, поліція розслідує незаконний видобуток гравію на Буковині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП