nazk-zayavilo-na-nardepa-do-nabu

НАЗК заявило на нардепа до НАБУ

 • 11002 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінальних правопорушень - подання недостовірних відомостей у декларації на суму понад 250 прожиткових мінімумів та умисне неподання декларацій - народним депутатом та іншими посадовцями. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"За результатами повної перевірки декларації народного депутата Супруненка Олександра Івановича Національне агентство виявило подання недостовірних відомостей на загальну суму понад 5,9 млн грн", - повідомили в агентстві.

Як вказали у НАЗК, депутат у декларації за 2015 рік "недостовірно вказав суму власних коштів на рахунку в банку". Окрім того, зазначається, що посадовець взагалі не зазначив про кошти на банківських рахунках дружини та про отриманий нею дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду та у вигляді страхових виплат.

"Про ознаки кримінального правопорушення Національне агентство повідомило Національне антикорупційне бюро", - зазначили у НАЗК.

Також вказано, що під час контролю своєчасності подання декларацій встановлено, що три депутати місцевих рад не подали щорічні декларації за 2017 рік, а три посадові особи органів Пенсійного фонду та Збройних сил України – декларації після звільнення за цей рік. Обґрунтовані висновки щодо правопорушень посадовців Національне агентство направило до органів Національної поліції, вказали у НАЗК.

Нагадаємо, НАЗК заявило на депутата і чиновників поліції та ДСНС за неподані декларації.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК заявило на нардепа до НАБУ

     • 11002 переглядiв

    Масштабна пожежа в Китаї: евакуйовано 11 тисяч осіб

     • 11894 переглядiв

    Суд зупинив конкурс на посаду голови ДМС

     • 9907 переглядiв

    В Одесі хвиля "замінувань", вибухівку шукають у ТЦ

     • 8432 переглядiв

    Вибухівки в аеропорту і на автовокзалі Одеси не знайшли

     • 7068 переглядiв

    Кум Путіна заявив про підтримку Зеленського

     • 28578 переглядiв