ukenru
nazk-zabezpechilo-mozhlivist-podannya-deklaratsiyi-kandidatami-na-post-prezidenta-ukrayini

НАЗК забезпечило можливість подання декларації кандидатами на пост Президента України

 • 7131 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції забезпечило технічну можливість подання усіма кандидатами на пост Президента України декларації кандидата на посаду особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Про це повідомляє прес-служба НАЗК, передає УНН.

"Національне агентство з питань запобігання корупції забезпечило технічну можливість подання усіма кандидатами на пост Президента України декларації кандидата на посаду особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до статті 50 Закону України "Про вибори Президента України" декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за рік, що передує року початку виборчого процесу, подається кандидатом на пост Президента України (на паперових носіях та в електронному вигляді) за формою, визначеною відповідно до Закону України "Про запобігання корупції.

Агенство нагадало, що 31 грудня 2018 року стартує початок виборчого процесу на пост Президента України.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції погодило порядок контролю за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента  України.

Українські Національні Новини

Політика