ukenru
nazk-vneslo-pripis-golovi-derzhavnoyi-sudovoyi-administratsiyi

НАЗК внесло припис голові Державної судової адміністрації

 • 8068 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис голові Державної судової адміністрації Зеновію Холоднюку. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Внесено припис голові Державної судової адміністрації України Зеновію Холоднюку стосовно начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області Назіра Бадахова, який себе преміював", - йдеться у повідомленні.

Також приписи внесено директорові Координаційного центру з надання правової допомоги Олексію Бонюку стосовно начальника організаційного відділу Управління "Дніпровська міжрегіональна ресурсно-комунікаційна платформа" Координаційного центру з надання правової допомоги Артема Сичкова та в.о. директора Департаменту фінансів Житомирської обласної державної адміністрації Леоніду Мінічу стосовно головного спеціаліста сектору з питань персоналу Департаменту фінансів Дарини Ступніцької.

Зокрема, внесено припис голові Миронівської районної державної адміністрації Київської області Ігорю Черногоду стосовно начальника Управління соціального захисту населення вказаної держадміністрації Ігоря Майсуса, який звернувся до Управління, яке очолює, із заявою про розгляд та призначення йому житлової субсидії.

Крім того, нацагентство встановило факти непередачі в управління іншій особі належних корпоративних прав у товаристві з обмеженою відповідальністю протягом 30 днів з моменту призначення на вказані посади у порядку, передбаченому законом.

Раніше повідомлялося, що депутат не задекларував земельні ділянки на понад 16 млн грн.

Українські Національні Новини

Політика