ukenru
nazk-napravit-do-sudu-protokol-pro-administrativne-pravoporushennya-vidnosno-s-leschenka

НАЗК направить до суду протокол про адміністративне правопорушення відносно С.Лещенка

 • 7270 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Сьогодні, 6 грудня під час позачергового засідання Національного агентства з питань запобігання корупції було прийнято рішення про направлення до суду протоколу про адміністративне правопорушення відносно громадянина Лещенка Сергія Анатолійовича. Про це УНН повідомили у перс-службі НАЗК.

Так, за відповідне рішення проголосувало троє членів НАЗК.

У відомстві пояснили, що відповідно до пункту 10 Порядку оформлення протоколів про адміністративні правопорушення та внесення приписів Національним агентством з питань запобігання корупції, затвердженого рішенням НАЗК від 09.06.2016 № 5, зареєстрованого в Мінюсті, протокол про адміністративне правопорушення складається у двох примірниках, один з яких під підпис вручається особі, яка притягається до адміністративної відповідальності.

У відомстві нагадали, що Національне агентство з питань запобігання корупції завершило перевірку стосовно народного депутата України Сергія Лещенка щодо наявності ознак порушення за ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, процедуру ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення було розпочато 30 листопада 2016 року.

Нагадаємо, НАЗК виявило адмінпорушення у купівлі С.Лещенком квартири.

Як сьогодні повідомляв УНН, НАЗК намагалось вручити адмінпротокол С.Лещенку у Раді.

 

Українські Національні Новини

Політика