ukenru
nazk-napravilo-v-sud-protokoli-schodo-chotirokh-posadovtsiv

НАЗК направило в суд протоколи щодо чотирьох посадовців

 • 9117 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Національне агентство направило до суду адмінпротоколи стосовно чотирьох посадовців за неподання повідомлень про суттєві зміни у майновому стані, що виникли у зв’язку з отриманням доходів та придбанням автомобіля. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Складено 2 протоколи стосовно заступника директора департаменту – начальника відділу аналізу фінансування, розрахунків та звітності Фінансового департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції Григорія Соломахи, який не подав до Єдиного державного реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни у майновому стані після отримання доходу у вигляді безпроцентної позики в сумі понад 1,1 млн грн та придбання автомобіля Audi Q5 2017 року випуску вартістю майже 1,3 млн гривень", - повідомили у НАЗК.

Також колишній начальник управління внутрішньої безпеки у Волинській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Сергій Водько не повідомив Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані, отримавши дохід за час вимушеного прогулу на суму понад 87 тис. гривень.

Як зазначили у прес-службі, не подали відповідні повідомлення до Реєстру декларацій колишній прокурор Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області Сергій Калінін після отримання заробітної плати в розмірі понад 107 тис. грн та колишній прокурор прокуратури Дніпропетровської області Євген Бондаренко, отримавши заробітну плату на суму понад 90 тис. гривень.

Нагадаємо, у березні 2019 року НАЗК зафіксувало 248 порушень антикорупційного законодавства.

Українські Національні Новини

Політика