ukenru
nazk-napravilo-do-sudu-adminprotokoli-schodo-chotirokh-posadovtsiv

НАЗК направило до суду адмінпротоколи щодо чотирьох посадовців

 • 11709 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Національне агентство направило до суду адмінпротоколи стосовно 4-х посадовців за несвоєчасне подання декларацій та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані, що виникли у зв’язку з придбанням автомобілів та набуттям у власність квартири. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Складено 2 протоколи стосовно прокурора Вільнянського відділу Токмацької місцевої прокуратури Запорізької області Юлії Никоненко. Встановлено, що прокурор не подала до Єдиного державного реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни у майновому стані після отримання доходу від продажу автомобіля Smart MC 01 2002 року випуску на суму 119,7 тисяч гривень та придбання автомобіля Mercedes-Benz C180 2001 року випуску вартістю 192,8 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Також порушив термін повідомлення Національного агентства про суттєві зміни у майновому стані начальник відділу нагляду у металургії та машинобудуванні Головного управління Держпраці у Запорізькій області Дмитро Вистороп, отримавши подарунок у вигляді двох третин квартири вартістю 300 тисяч гривень в Запоріжжі.

Крім того, складено протоколи стосовно колишнього прокурора Слов’янської місцевої прокуратури Донецької області за несвоєчасне подання декларації перед звільненням та стосовно головного спеціаліста Міністерства молоді та спорту України за порушення терміну подання щорічної декларації за 2017 рік.

Нагадаємо, у березні 2019 року НАЗК зафіксувало 248 порушень антикорупційного законодавства. 

Раніше УНН повідомляв, що НАЗК виділило парламентським партіям понад сто мільйонів гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП