ukenru
nazk-namagalos-vruchiti-adminprotokol-s-leschenku-u-radi

НАЗК намагалось вручити адмінпротокол С.Лещенку у Раді

 • 8087 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Національне агентство із запобігання корупції у Верховній Раді намагалось вручити народному депутату Сергію Лещенку адміністративний протокол про порушення. Про це у кулуарах парламенту повідомив представник НАЗК Олександр Писаренко, передає кореспондент УНН.

“Протягом тижня ми намагалися викликати народного депутата Сергія Лещенка. Ми чекали вчора його до 21:00. Так само сьогодні вранці ми чекали його, але він також не з’явився. Тому якщо народний депуиат такий зайнятий, ми вирішили прийти до нього самі, щоб вручити йому цей адмінпротокол”, — сказав він.

Зазначимо, представник НАЗК почав зачитувати зміст протоколу, де серед іншого йшлося про отримання депутатом подарунка, який перевищує дозволені законом межі. Однак С.Лещенко відмовився брати протокол. За деякий час представник агенції та двоє свідків підписали протокол.

Нагадаємо, 1 грудня НАЗК закінчило перевірку купівлі народним депутатом Сергієм Лещенком квартири у Києві та виявило адміністративні порушення.

У НАЗК склали протокол на народного депутата відповідно до ч.1 ст.172/5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Українські Національні Новини

Політика