ukenru
nayskladnisha-situatsiya-zalishayetsya-na-donechchini-genshtab

Найскладнішою ситуація залишається на Донеччині – Генштаб

 • 106949 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Найскладнішою ситуація залишається на Донеччині, тому що ворог досі має ціль вийти на адміністративні кордони цього регіону. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов, передає УНН.

Цитата

"Найбільш складною в оперативному плані продовжує залишатися ситуація в районах населених пунктів Соледар, Бахмут, Авдіївка, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка, де противник шляхом ведення штурмових дій намагається просунутися вперед для подальшого виходу на адміністративні кордони Донецької області. На даних напрямках противником застосовуються приватні військові компанії, чисельність яких останнім часом збільшена за рахунок колишніх ув’язнених", – повідомив Громов.

Нагадаємо

За даними Генштабу ЗСУ, на тимчасово окуповану територію Луганської області прибуло поповнення у вигляді мобілізованих. У регіоні фіксують численні факти пограбувань та мародерства. Не відкидають, що значна кількість мобілізованих прибула з в'язниць.

Українські Національні Новини

Війна