ukenru
naygirshiy-variant-yakscho-luganska-oblast-opinitsya-v-kiltsi-golova-ova

Найгірший варіант - якщо Луганська область опиниться в "кільці" - голова ОВА

 • 271467 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Росіяни хочуть оточити Попасну, і найгірший варіант розвитку подій - якщо Луганщина опиниться в "кільці". Про це заявив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН.

Цитата

"Найгірший варіант розвитку подій - якщо Луганщина опиниться в кільці. росіяни хочуть оточити Попасну. Разом з іноземними найманцями, орки намагаються пробити нашу оборону, успіху немають. У місті вже, навіть, ніде закріпитися", - написав Гайдай у Telegram.

За його словами, понад два місяці Попасна та околиці зазнають щоденних обстрілів та атак. На сьогодні населений пункт повністю зруйнований.

Деталі

За словами Гайдая, в Луганській області досі залишаються близько 50 тисяч мирних жителів. Деяких з них вже неможливо евакуювати через активні бойові дії.

"З міста виїжджають близько 40-50 людей в день, не більше. За нашими підрахунками, у Луганській області досі залишаються близько 50 тисяч мирних жителів. Проте триває евакуація із Сєверодонецька та Лисичанська", - сказав голова регіону.

Очільник області підкреслив, що наразі не залишилося жодної вцілілої АЗС. Не дивлячись на це, в регіоні є дизельне паливо для автомобілів оперативних служб та евакуаційних автобусів.

Нагадаємо 

Російські загарбники цілили по сєвєродонецькому "Азоту" на Луганщині, загрозу загоряння промислових цистерн попереджено.

Також Гайдай раніше розповів про обстріли в області та де йдуть найтяжчі бої в області.

Українські Національні Новини

Суспільство