nayev-pro-pributtya-vagnerivtsi-do-bilorusi-yakscho-voni-namagatimutsya-stupiti-svoyim-brudnim-chobotom-na-ukrayinsku-zemlyu-yikh-chekatime-smert

Наєв про "вагнерівців" у білорусі: "Якщо вони намагатимуться ступити своїм брудним чоботом на українську землю - їх чекатиме смерть"

 • 233476 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Україна посилює ділянки державного кордону через прибуття найманців пвк «вагнер» євгена пригожина на територію білорусі. Про це заявив командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

Деталі

Зокрема на Чернігівщині на кордоні із білорусю тільки на одному з напрямків вирито понад 40 км протитанкового рову. Також утворено понад 30 тисяч мінних пасток для ворожих сил.

Цитата

«Якщо вони намагатимуться ступити своїм брудним чоботом на українську землю - їх чекатиме смерть.

Ми додатково підсилимо ділянки державного кордону невибуховими та вибуховими загородженнями, які будуть несподіванками для ворога», - заявив Наєв.

Нагадаємо

У білорусь за останній час заїхало вже 6 колон "вагнерівців".

Власник пвк "вагнер" євгеній пригожин погодився виїхати з росії, у результаті угоди, що розпочату через заколот кримінальну справу щодо нього закриють, а сам він "піде в білорусь". Про угоду оголосили після переговорів пригожина і білоруського правителя олександра лукашенка. Сам пригожин після дня "походу на москву" відмовився від таких планів, заявивши, що "розгортає колони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший публічний виступ після "заколоту": пригожин показався на відео з вітанням "вагнерівців", які поїхали у білорусь

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    російським окупантам знову прилетіло у Мелітополі - мер

     • 229212 переглядiв