ukenru
naybilshe-u-tsomu-rotsi-oblikovano-provadzhen-stosovno-zgvaltuvan-na-kharkivschini

Найбільше у цьому році обліковано проваджень стосовно зґвалтувань на Харківщині

 • 16910 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. В Україні з початку 2019 року найбільше проваджень стосовно зґвалтування обліковано у Харківській області – 15. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили у Генеральній прокуратурі України.

Так, в Україні упродовж січня-червня 2019 року найбільше обліковано кримінальних проваджень за статтею 152 КК України (зґвалтування) у Харківській області – 15. Усього у Харківській області зареєстровано 34 кримінальних правопорушень. З них закрито 19 проваджень.

Найбільше проваджень стосовно зґвалтування обліковано у Одеській області – 14. У Дніпропетровській та Миколаївській областях обліковано по 11 проваджень. У Київській області та Києві обліковано по 10 проваджень.

Найменше проваджень за фактом зґвалтування обліковано у Хмельницькій області – 2. У Запорізькій, Львівській та Чернівецькій областях по 3 провадження. У Севастополі не зафіксовано жодного провадження.

Загалом, в Україні упродовж січня-червня 2019 року в Україні обліковано 158 кримінальних проваджень за статтею 152 КК України (зґвалтування). Усього зареєстровано 265 правопорушень, з них закрито 107 проваджень.

Нагадаємо, дідусь ґвалтував онуку, поки її матір перебувала на роботі за кордоном.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП